ATELIER NR. 29

VERHUUR locatie

In het Brabantse Wanroij is het Atelier nr. 29 gevestigd. Gelegen tussen de weilanden bevindt zich een kleinschalige accommodatie voor maximaal 15 personen. De sfeervolle en informele ruimte is ideaal voor het houden van kleine bijeenkomsten, lezingen en workshops. De boerderij tuin rondom het atelier biedt een mooi verblijf voor de lunch in de zomermaanden.

Agenda

Workshop snoeien

Deze workshop is gericht op particulieren en hobbytuinder en heeft als doel het leren toepassen van snoeitechnieken bij struiken.

Inloopatelier

Wil je ook wel eens bezig zijn met keramiek en heb je thuis de mogelijkheden niet of wil je graag andere creatieve mensen ontmoeten? Wij bieden je de gelegenheid om te werken in het ontwerpatelier.
Het uitgangspunt is om zelfstandig te werken en elkaar te ondersteunen, kennis en technieken uit te wisselen. Er kan gewerkt worden in een gemengde groep van beginners en gevorderden. Het inloopatelier is niet in lesvorm en kun je zelf naar eigen idee maken wat je wilt.
Elke donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur, met uitzondering van schoolvakanties. Er wordt gewerkt met strippenkaarten. Daardoor betaal je alleen voor de keren dat je komt.

Je bent welkom om een keer te komen kijken, bel je eerst?