Er zijn al veel verschillende onderwerpen voorbij gekomen in deze blog. Over bomen, bijen, vlinders en vogels... Jeuken je handen en wil je zelf aan de slag met je tuin? Ik heb een cadeautje voor je.

Mijn doel als tuin- en landschapsontwerper is, om voor iedereen een groene buitenruimte mogelijk te maken. Ik begin elke opdracht met goed naar de opdrachtgever te luisteren, wat vindt hij of zij belangrijk en met welke wensen moet ik rekening houden. Voor mij de taak om het essentiële naar boven te halen en juist te vertalen. Mijn uitdaging is door goed te luisteren, met verrassende ideeën te komen. Of het nu gaat om een bestaande tuin of een nieuwbouw tuin, ik ontwerp beleving van de buitenruimte.

Ben jij creatief en heb je allerlei ideeën om een tuinontwerp te maken, maar wil je begeleiding van een tuin- en landschapsontwerper? Ik help je.

Ik heb een korte samenvatting gemaakt over hoe ik te werk ga. Hierin beschrijf ik in enkele stappen waar je aan moet denken als je gaat ontwerpen en hoe je ontwerptools moet toepassen. Kijk eens en misschien kun jij met deze tips jou droomtuin verwezenlijken.

https://carlarovers.nl/creeer-je-eigen-tuin-in-8-stappen/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *