Over mij

Liefde voor het groen heb ik al mijn hele leven. Ik voel me goed in een groene omgeving. Ik wil mijn passie overdragen en jou er deelgenoot van maken. De ervaring die ik heb opgedaan als bouwkundig ontwerper combineer ik met het groen. Dat resulteert in een strak en eenvoudig lijnenspel met ruimte voor een groot gebaar in de vorm van beplanting of een ruimtelijk element. Ik zoek het contrast op en heb oog voor balans, functionaliteit en het detail.

Ik denk in oplossingen of het nu gaat om een particuliere tuin, bedrijfstuin of de openbare ruimte. Van schets tot eindproduct, ik help je je wensen vorm te geven. Carla Rovers Vormgeving stad en landschap staat voor een gedegen, functioneel maar ook zeker praktisch ontwerp.

Naast het maken van een ontwerp kan ik je ook adviseren met betrekking tot beplanting, landschappelijke inpassingen, meubilair, elementvormgeving, kunst en begeleiding van de aanleg.

Luisteren naar jouw wensen is belangrijk voor een goed ontwerp op maat. Daarom start mijn traject met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voelt dit gesprek goed, dan maak ik een offerte met plan van aanpak, zodat je weet wat je van mij kunt verwachten.

Curriculum vitae