18 november van 10:00 tot 20:00 uur

U bent van harte welkom op mijn open dag!

Tijdens ’t Rondje Wanroij zetten 6 winkels en bedrijven hun deuren open. Allemaal hebben zij interessante gasten uitgenodigd en ontvangen u met heerlijke hapjes en drankjes. Er is een lijst aanwezig met alle deelnemers.

Ook ik zet mijn deuren en tuin open voor u. Op Peelstraat 29 bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen in mijn tuin en kantoor. In mijn tuin en ontwerpatelier kunt u genieten van een heerlijke herfstsfeer en natuurlijk van mijn gasten: Marius van den Broek, Eigezwijns, Fogelhuis en Ans Kuijpers. 

Marius van den Broek laat een diversiteit van wilgentenen vlechtwerk zien in allerlei vormen en maten. Hij geeft een demonstratie in het ontwerpatelier.
Eigezwijns zijn (h)eerlijke worsten uit Brabant die u op deze dag  kunt proeven.
Fogelhuis maakt handgemaakte, duurzame en unieke voederhuizen voor vogels, deze zijn door heel de tuin te vinden. 
Ans Kuijpers
maakt macramé kerstbomen en geeft een demonstratie in het ontwerpatelier.
Carla Rovers, mijn kantoor is heus omgebouwd tot demonstratie ruimte van de VR-bril, om te ervaren hoe een nieuwe tuin vorm krijgt in 3D.

Carla Rovers vormgeving stad en landschap

Demonstratie VR-bril

In mijn kantoor kun je kennismaken met het 3D ontwerp voor de tuin. Door middel van een VR-bril kun je een tuin ervaren door mij ontworpen.

Pure and not perfect

Carla Rovers
In het ontwerpatelier zijn doosvormen te zien van keramiek. Ze zijn puur van vorm, handgemaakt en passen in ieder sober en natuurlijk ingericht interieur.

Mijn gasten vertellen graag over hun passie:

Marius van den Broek

Manden van wilgentenen

Eigezwijns

Van Kop tot Staart

Vijf Eigezwijnse varkenshouders

Vijf varkensboeren uit de Brabants-Limburgse Peelregio laten met hun collectief Eigezwijns zien dat ze door middel van het werken met reststromen zorgen voor gezondere varkens met een bewezen lagere CO2-footprint.

Goeie Worst, het positieve antwoord op het klimaatvraagstuk

Alle vijf de deelnemende boeren zijn continu aan het innoveren, zowel op het gebied van het vermarkten van hun product, het bouwen van zichtstallen of de daken van de stallen voorzien van zonnepanelen.
Met hun collectief is nu het eerste product op de markt gebracht: de Goeie Worst.

Deze kruidige, voorgegaarde worst is deels gemaakt met plantaardige ingrediënten, zoals kidneybonen of oesterzwamvoetjes. Deze Goeie Worst is dus niet alleen gezonder, het levert daarmee een nog positiever antwoord op het klimaatvraagstuk.

Fogelhuis

“Ik hou van eenvoud in het design. Dat vind je terug in het ontwerp van het Fogelhuis. Elk vogelhuis is met liefde handgemaakt. Met als inspiratie minimalistische architectuur, interieur en tuinontwerpen.”

Liefs, Joyce

Ans Kuijpers