Opdrachtgevers vertellen

Jeroen: Wij wilde graag een totaal nieuw tuinontwerp die goed in de bos omgeving paste. We hebben gezocht op verschillende tuin architecten en offertes aangevraagd. Carla stak hier met kop en schouders boven uit, niet alleen qua prijs maar ook qua portfolio van eerdere grote tuin ontwerpen en transparante aanpak. We waren vanaf het begin al verrast met de eerste schetsen. Waarbij ze ook twee totaal verschillende stijlen grof ter plekke neerzette. Dit gave ons een goed beeld van verschillende mogelijkheden. Ik zou Carla sterk aanraden, zeker als je een iets wat grotere tuin hebt!

Toos: Hallo Carla, Dit vergat ik je te vertellen: De architect kwam kijken en was erg complimenteus over jouw werk! CHAPEAU. Maar nog belangrijker  wij zijn er blij mee!!!!

Bekijk het ontwerp.

chasingdreams.in.handel

Gisteren bij onze tuinarchitect @carla.rovers geweest om het voorlopig ontwerp te bespreken. We waren helemaal overdonderd door haar prachtige ontwerp. Ze heeft precies de juiste sfeer te pakken gekregen, strak en landelijk gecombineerd. Wij zijn echt heel blij!
Bekijk het ontwerp.

Familie de Wuffel -Soest: De eerste ontmoeting met Carla was heel prettig en constructief.

Na teleurstellende voorstellen van twee andere tuinarchitecten met betrekking tot een volledige renovatie en nieuwe aanleg van onze tuin, begreep Carla WEL wat onze wensen waren en we hadden gelijk vertrouwen in haar aanpak.

Zij luisterde goed naar ons en zij wist onze wensen al in haar eerste tuinontwerp uitstekend tot uitdrukking te brengen. Haar tuinontwerp is zeer volledig uitgewerkt, inclusief een gedetailleerde plantenlijst. Wij ontvingen het ontwerp zowel digitaal als in groot formaat. Daardoor konden we al een goede voorstelling maken hoe onze tuin eruit zou komen zien.

De afstand van Wanroij naar Soest was voor Carla ook geen probleem en zij nam de tijd om ons ook persoonlijk te woord te staan.

Ook over de samenwerking van Carla met het hoveniersbedrijf uit de Bilt waren wij buitengewoon content en heeft zij ons hierbij uitstekend begeleid. Carla hield de voortgang nauwlettend in de gaten.

Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig aangelegde tuin waar we elke dag volop van genieten!!!

Wij kunnen Carla van harte aanbevelen voor het maken van uw tuinontwerp. Dit is bij haar in goede en vertrouwde handen.

Bekijk het ontwerp.


Wieger: Carla heeft een mooi strak ontwerp gemaakt voor onze achtertuin. Onze wensen zijn goed gehoord en allemaal duidelijk uitgewerkt aan de hand van praktische tekeningen. Door haar persoonlijke benadering en goede voorbereidingen was het fijn om met haar samen te werken.

Bekijk het ontwerp.

Nathalie: Werken met Carla heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Onder andere door de rust waarmee ze inventariseert en de gesprekken stuurt. Tegelijkertijd zie je dat haar creatieve gedachten meteen beginnen te borrelen. Ze blijft echter luisteren, helpt ons vervolgens met ons bewustwordingsproces en leidt ons uiteindelijk naar beslissingen. Ook die worden nogmaals gecheckt en waar nodig bijgesteld.

Carla denkt aan zaken waar wij als onervaren tuinbezitters geen seconde aan gedacht zouden hebben. Ze draagt mogelijkheden aan wat betreft materialen en gaat ze mee uitzoeken.

Het uiteindelijke resultaat is een prachtig ontwerp waarin haar kwaliteiten als landschapsarchitecte en als bouwkundige mooi samen komen.