Inspiratiedagen

Tuincentrum van de Hulsbeek

Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers organiseren na groot succes voor een tweede keer de tuininspiratiedagen! Wil jij iets aan je tuin veranderen, maar weet je niet hoe? Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden.

‘Graag help ik je!’

Ik heet je van welkom in het tuincafé, kom je ook?

Wanneer en waar
Op 6 maart, 3 april, 18 september en 2 oktober ( data onder voorbehoud van de dan geldende Coronaregels) worden er weer, ‘Tuininspiratiedagen’ georganiseerd bij Tuincentrum van de Hulsbeek Oosteind 1 in Wanroij. Tuinarchitect Carla Rovers geeft antwoord op al jouw tuinontwerp vragen.  

‘Samen schetsen en inspireren, dat is de insteek.’

Je neemt mee:

  • Plattegrond op schaal, dit is de onderlegger waarop we gaan schetsen. Zorg dus dat deze groot genoeg is (schaal 1:100 of 1:50). Wat moet erop staan: de perceelsgrenzen, de woning met belangrijke deuren en ramen en eventueel de boom, berging e.d. die je graag wil laten staan;
  • Foto’s van de tuin;
  • Eventueel een moodboard.

Wat neem je mee naar huis:

In de schetssessie gaan we in op de indeling van je tuin. Je neemt een schetsplattegrond mee naar huis en inspiratie om van jou tuin een droomtuin te maken.
Vragen over beplanting kunnen in een vervolgopdracht worden uitgewerkt.

Kosten

Geef aan hoe groot je tuin is en ik plan je in. De kosten zijn € 35,00 per 30 minuten. De ingeplande tijd is afhankelijk van je vraag en de grootte van je tuin.

Aanmelden
Zie ik je op een van de bovenstaande datums? Je kunt aangeven dat je mee wilt doen via info@carlarovers.nl , geef je telefoonnummer door, dan bel ik je terug voor een afspraak.

Heb je, je aangemeld krijg je van mij een formulier toe gestuurd met vragen over je wensen, hoe je de tuin wilt gaan gebruiken en welke sfeer je het liefst wilt zien, dit formulier stuur je ingevuld terug. Hierdoor kan tijdens de sessie sneller over gegaan worden naar het schetsen.
Je kunt tijdens deze dagen ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij je thuis.

Kijk wat ik nog meer voor je kan doen!

Met vriendelijke groet, Carla Rovers