Inspiratiedagen

Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers Vormgeving stad en landschap organiseren weer de tuininspiratiedagen!

Wil jij iets aan je tuin veranderen, maar weet je niet hoe? Laat een professioneel tuinontwerper je adviseren! Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden.

'Graag helpt Carla je op 23 maart, 20 april, 12 oktober en 2 november 2024 tijdens de inspiratiedagen!'

wanneer en waar

Op 23 maart, 20 april, 12 oktober en 2 november 2024 worden er weer, ‘Tuininspiratiedagen’ georganiseerd bij Tuincentrum van de Hulsbeek Oosteind 1 in Wanroij. 

wat kun je verwachten

We starten met het bespreken van een ideeën schets die Carla vooraf maakt, naar aanleiding van je wensenlijst, moodboard en plattegrond van je tuin. Naar aanleiding van deze schets komen er vragen en opmerkingen los, waarna de schets kan worden aangepast.  De indeling, sfeer, materialen en functies van de tuin worden duidelijk naar aanleiding van deze inspiratiesessie.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de ideeën schetsen. Wat er geschetst wordt en het detailniveau is afhankelijk van jouw vraag.

Kosten

De kosten zijn € 60,00 per 30/45 minuten. De ingeplande tijd is afhankelijk van je vraag en de grootte van je tuin.

Aanmelden

Zie ik je op een van de bovenstaande datums? Je kunt je opgeven via info@carlarovers.nl , geef je telefoonnummer door, dan bel ik je terug voor een afspraak.

Heb je, je aangemeld krijg je van mij een formulier toe gestuurd met vragen over je wensen, hoe je de tuin wilt gaan gebruiken en welke sfeer je het liefst wilt zien, dit formulier stuur je ingevuld terug. Hierdoor kan ik me alvast gaan voorbereiden voor onze sessie.

Je kunt tijdens deze dagen ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij je thuis.

Kijk wat ik nog meer voor je kan doen!

Ik zie je graag!
Carla Rovers