Agenda

locatie

In het Brabantse Wanroij is het Atelier nr. 29 gevestigd. Gelegen tussen de weilanden bevindt zich een kleinschalige accommodatie voor maximaal 15 personen. De sfeervolle en informele ruimte is ideaal voor het houden van kleine bijeenkomsten, lezingen en workshops. De boerderij tuin rondom het atelier biedt een mooi verblijf voor de lunch in de zomermaanden.

Agenda 2024

Workshop 'Start met de bodem'

Een mooie border in je tuin?
Start met een bodemanalyse om beter inzicht te krijgen in de grond van je tuin.
Met het bestuderen van de grond krijg je informatie over de grondsoort, PH-waarde,
bodemstructuur en bodemleven.
Samen gaan we aan de slag, doe je mee?

We starten om 10:00 uur met koffie, thee en een koek. Voordat de workshop begint heb je thuis al wat voorwerk gedaan. Tijdens de workshop kunnen we starten met de analyse van jouw grondmonsters. Meer informatie volgt

Geef je op via: info@carlarovers.nl

Inspiratiedagen 2024

Wil jij iets aan je tuin veranderen, maar weet je niet hoe? Laat een professioneel tuinontwerper je adviseren! Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden.

‘Graag helpt Carla je op 23 maart, 20 april, 12 oktober en 2 november 2024 tijdens de inspiratiedagen!’

Biodiversiteit dag 2024

Op 26 mei organiseert IVN land van Cuijk de biodiversiteit dag 2024 van 11:00-16:00 uur. Heb jij vragen? Carla Rovers is er om je meer te vertellen over de biodiversiteit. Kom jij ook?

Intiem tuinconcert met de band Fergal

Zet deze datum alvast in uw agenda! 
Meer informatie volgt nog.

Inloopatelier

Wil je ook wel eens bezig zijn met keramiek en heb je thuis de mogelijkheden niet of wil je graag andere creatieve mensen ontmoeten? Wij bieden je de gelegenheid om te werken in het ontwerpatelier.
Het uitgangspunt is om zelfstandig te werken en elkaar te ondersteunen, kennis en technieken uit te wisselen. Er kan gewerkt worden in een gemengde groep van beginners en gevorderden. Het inloopatelier is niet in lesvorm en kun je zelf naar eigen idee maken wat je wilt.
Elke donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur, met uitzondering van schoolvakanties. Er wordt gewerkt met strippenkaarten. Daardoor betaal je alleen voor de keren dat je komt.

Je bent welkom om een keer te komen kijken, bel je eerst?